Zakelijke inkomensverzekeringen

Veel ondernemers genieten van de vrijheid van het bestaan. Maar ook als ondernemer kun je te maken krijgen met onvoorziene uitdagingen, zoals een langdurige ziekte. Dan wil je weten dat je financieel niet onderuitgaat. Daar komt Kyro Advies om de hoek kijken. Wij helpen je met een verzekering die past bij jouw situatie.

Wat is een inkomensverzekering?

Een inkomensverzekering, wat is dat nu precies? Stel je voor: je bent aan het werk, maar door onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte of een ongeval, kun je plotseling niet meer werken. Dat is een situatie waar niemand graag aan denkt, maar het kan iedereen overkomen. Hier komt de inkomensverzekering om de hoek kijken.

Deze verzekering zorgt ervoor dat je, ook in zulke lastige tijden, verzekerd bent van een stabiel inkomen. Zo kun je je financiële verplichtingen blijven nakomen en hoef je je geen zorgen te maken over de vaste lasten. Het geeft jou en je gezin de ruimte en rust om te focussen op je herstel, zonder de stress van financiële onzekerheid.

Waarom kies je voor Kyro Advies?

Dekking op maat

Elke ondernemer en elk bedrijf is uniek. Wij adviseren je over de dekking die perfect aansluit bij jouw zakelijke situatie, zodat je nooit te veel betaalt, maar wel altijd goed verzekerd bent.

Preventieve maatregelen

Voorkomen is beter dan genezen. Bij Kyro Advies kijken we niet alleen naar het verzekeren van risico’s, maar helpen we je ook met tips en adviezen om ziekte of uitval te voorkomen.

Soepele claim afhandeling

Mocht je toch een beroep moeten doen op je verzekering, dan wil je dat alles soepel en snel verloopt. Wij helpen je en zorgen dat het proces vlekkeloos verloopt, zodat jij je kunt richten op je herstel.

Advies over aanvullende modules

Afhankelijk van jouw bedrijfssituatie kunnen er aanvullende verzekeringsopties interessant zijn, zoals een verzekering voor vaste lasten of een ongevallenverzekering. Wij lichten alle mogelijkheden toe en zorgen dat je volledig geïnformeerd een keuze maakt.

Onze aanpak: stap voor stap

1. Diepgaande zakelijke analyse

Voordat we advies geven, leren we jou als ondernemer graag door en door kennen. We duiken diep in je huidige financiële status, bedrijfsstructuur en toekomstige groeiplannen. Dit alles om ervoor te zorgen dat ons advies naadloos aansluit bij de behoeften van jou en je onderneming.

2. Transparant adviesgesprek

Geen jargon, maar heldere en begrijpelijke uitleg. We bespreken uitvoerig welke soorten inkomensverzekeringen beschikbaar zijn, hun dekkingsgebied en, nog belangrijker, wat ze specifiek voor jouw onderneming betekenen.

3. Begeleiding bij besluitvorming

Bij Kyro Advies sta jij centraal. We bieden je opties die perfect passen bij jouw zakelijke wensen en behoeften. Met onze expertise weet je zeker dat je de keuzes maakt die zowel strategisch als financieel de juiste zijn voor jouw onderneming.

4. Naadloze afhandeling

Het proces rondom het afsluiten van een zakelijke inkomensverzekering kan complex lijken. Maar met Kyro Advies verloopt alles vlekkeloos. Van het invullen van de nodige formulieren tot het onderhouden van contact met de verzekeraars – wij regelen het voor je. Ook na de afsluiting blijven we beschikbaar en helpen je bij alle vragen en updates.

Verschillende zakelijke inkomensverzekeringen

Als ondernemer zijn er een aantal inkomensverzekeringen waaruit je kunt kiezen. Laten we enkele van de meest voorkomende opties bekijken:

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Als ondernemer ben je niet automatisch verzekerd tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid. Een AOV biedt de zekerheid van een uitkering wanneer je als gevolg van ziekte of een ongeval niet meer kunt werken. Zo behoud je financiële stabiliteit, ook in onvoorziene situaties.

Werknemersverzekering

Ben je naast ondernemer ook werkgever? Dan wil je het beste voor je werknemers. Voor ondernemers met personeel zijn er speciale verzekeringen om het inkomen van werknemers te beschermen. Denk aan een ziekteverzuimverzekering of WIA-aanvullingsverzekering. Een ziekteverzuimverzekering beschermt jou als werkgever tegen financiële risico’s bij langdurige zieke werknemers. De WIA-aanvullingsverzekering biedt een aanvulling op de wettelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering, zodat je werknemer net dat beetje extra heeft wat hij of zij nodig heeft.

Advies over inkomensverzekeringen

Als ondernemer maak je zowel mooie momenten mee als onvoorziene tegenslagen. In al die situaties wil je verzekerd zijn van een stabiel inkomen. Wij helpen je graag verder om de juiste inkomensverzekering voor jouw situatie te vinden. Neem contact met ons op voor een deskundig en persoonlijk advies. We zijn bereikbaar via info@kyroadvies.nl of 06-43424988 of via ons contactformulier.