Senioren hypotheek

Als je 57 jaar of ouder bent, wordt bij het berekenen van de maximale hypotheek niet alleen gekeken naar je huidig inkomen, maar ook naar je toekomstig AOW- en pensioeninkomen. Je huidig inkomen wordt anders getoetst dan je pensioeninkomen, waardoor het kan zijn dat je volgens de normale toetsnormen je woningwens niet kunt financieren.

Voor deze groep senioren bieden wij een oplossing: de senioren hypotheek.

Waarom kies je voor Kyro Advies?

Rente en voorwaarden op maat

Bij Kyro Advies vinden we dat de rente en voorwaarden van een hypotheek naadloos moeten aansluiten bij jouw unieke situatie. Of je nu wilt verhuizen, oversluiten of overwaarde wilt verzilveren, wij adviseren je over de opties die het beste bij jou passen, met de rente die het meest voordelig is.

Persoonlijke begeleiding

Adviseren is voor ons een persoonlijke zaak. We begeleiden je van begin tot eind: van de eerste oriëntatie tot het zetten van je handtekening en verder. Jouw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt en we zorgen voor een heldere en open communicatie gedurende het hele traject.

Onze expertise

Met onze ruim 20 jaar ervaring in de hypotheek- en verzekeringsbranche zijn wij dé expert die je zoekt voor financieel advies. We kennen de ins en outs van hypotheeksoftware en hebben een schat aan ervaring met diverse hypotheekdossiers, zowel in het adviseren als in de kwaliteitsbeoordeling en training van andere hypotheekadviseurs.

Advies op maat

Elk mens is uniek, met eigen dromen en uitdagingen. Dat is precies waarom onze dienstverlening volledig op jou is afgestemd. We luisteren naar jouw wensen, vragen door waar nodig en zorgen ervoor dat ons advies perfect aansluit bij jouw levensstijl en financiële doelen. Want jouw financiële welzijn, daar zetten we ons voor de volle honderd procent voor in.

Verhuizen

Ga je als senior verhuizen en is je pensioeninkomen niet genoeg volgens de leennormen? Dan kun je gebruik maken van leennormen speciaal voor senioren. Hiermee wordt op een eerlijkere manier getoetst en kun je meer lenen dan volgens de normale leennormen. Er wordt namelijk gekeken naar je echte financiële situatie. Zo weet je zeker dat de senioren hypotheek past bij jouw persoonlijke situatie!

Wil je verhuizen en heb je in de periode tot aan je pensioen een financieringstekort? Ook dan kan gebruik worden gemaakt van deze leennormen. Hierdoor wordt je woningwens om van je oude dag te genieten ineens werkelijkheid. Het meenemen van je huidig rente(s) kan alleen bij dezelfde geldverstrekker. Kyro Advies werkt met vrijwel alle geldverstrekkers samen.

 

Oversluiten

Wil je klaar zijn voor de toekomst en bijvoorbeeld de rente van je hypotheek voor lange tijd vastzetten of je maandlasten verlagen? Dan kan het oversluiten van je hypotheek naar een andere geldverstrekker een goede keuze zijn. Maar volgens de normale leennormen kun je dit niet met een hypotheek voor senioren. Door ook gebruik te maken van de speciale leennormen voor senioren kan Kyro Advies hierbij helpen.

Senioren hypotheek overwaarde opnemen

Veel senioren hebben tijdens hun werkzame leven hard gewerkt om de hypotheek te verlagen of zelfs af te lossen. Hierdoor is er een flinke overwaarde ontstaan. Maar deze overwaarde zit in het huis vast, ofwel: in de stenen.

Wist je dat er verschillende manieren zijn om deze overwaarde te verzilveren, door ze uit de stenen te halen? Naast het verhogen of opnemen van een hypotheek bestaan er ook speciale overwaarde hypotheken. Zo kun je een deel van de overwaarde opnemen zonder dat je maandlasten stijgen. Hoe dit kan? Door de rente niet af te schrijven van je rekening, maar bij te schrijven bij de opgenomen overwaarde. Hierdoor heb je de lusten, maar niet de lasten. En kun je genieten van de investering die je hebt gedaan in je huis!

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om verhuizen, oversluiten, of het verzilveren van overwaarde, Kyro Advies staat voor je klaar met een persoonlijke en professionele aanpak. Wij begrijpen dat financiële beslissingen rondom jouw woning belangrijk zijn en impact hebben op jouw comfortabele oude dag. Laat ons je helpen om de mogelijkheden helder op een rij te zetten, zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Neem contact op met Kyro Advies en zet vandaag nog de stap naar een financieel zorgeloze toekomst!