Hypotheek oversluiten

Past je huidige hypotheek nog bij jouw persoonlijke situatie? Of misschien heb je wel eens nagedacht over het aanpassen van je hypotheek. Kun je besparen? Wat zijn de kosten? En wat als je wilt oversluiten naar een andere bank? Bij Kyro Advies nemen we deze vragen weg en begeleiden we je stap voor stap door het proces van een hypotheek oversluiten.

Waarom kies je voor een adviseur bij het oversluiten van je hypotheek?

Persoonlijke begeleiding

Het oversluiten van een hypotheek gaat over meer dan je alleen richten op cijfers. Het gaat over jouw toekomst en financiële zekerheid. Van begin tot eind staan we voor je klaar. We zorgen dat je begrijpt wat eventuele voor- en nadelen zijn, zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Aanpassen huidige hypotheek

Soms is het niet nodig om de hypotheek over te sluiten, maar kan het aanpassen van de huidige hypotheek precies zijn wat je nodig hebt. Voordeel is dat je dan minder kosten maakt dan bij het oversluiten. Kyro Advies kijkt eerst naar het aanpassen van de huidige hypotheek. Is dit niet het beste advies voor jou? Pas dan gaan wij kijken naar oversluiten.

Onze expertise

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, kennen we de kneepjes van het vak. Of je nu jouw aflossingsvrije hypotheek wilt oversluiten of informatie zoekt over boetes en kosten, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bijkomende kosten

Welke kosten zijn er precies bij het oversluiten? En welk deel hiervan kun je eventueel aftrekken van de belasting? Bij Kyro leggen we je gedetailleerd uit welke kosten je kunt verwachten, van taxatiekosten en notariskosten tot eventuele boetes voor vervroegd aflossen.

We bespreken samen de mogelijkheden om de kosten van het oversluiten van je hypotheek aftrekbaar te maken. Daarnaast kijken we ook naar eventuele besparingen op de lange termijn. Zo krijg je een compleet beeld van de financiële voor- en nadelen, waardoor je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Vergoedingsrente (boeterente)

Het oversluiten of aanpassen van de hypotheek kan aantrekkelijk zijn, maar er zijn zeker ook zaken waar je op moet letten. Zo kan de geldverstrekker een vergoedingsrente in rekening brengen. Maar wist je dat er ook situaties zijn waarbij je geen vergoedingsrente verschuldigd bent? Of dat je vergoedingsrente kan verminderen? Wij wél! Laat daarom ons jou helpen met het aanpassen of oversluiten van je hypotheek.

Oversluiten? Wij maken het makkelijk!

Een hypotheek oversluiten klinkt misschien als een complexe onderneming, maar met de juiste begeleiding hoeft dat niet zo te zijn. Ben je benieuwd of oversluiten gunstig is, of wil je gewoon meer weten over jouw opties? Ben je klaar om te besparen en jouw financiële toekomst te verbeteren? Neem dan contact met ons op en laat ons je begeleiden!