Hypotheekadvies bij scheiding

Naast de emotionele impact die een scheiding met zich meebrengt, zijn er ook veel financiële zaken die geregeld moeten worden. De gezamenlijke woning en hypotheek zijn daarbij vaak een van de grote zorgen. Kan één van de partners de woning overnemen na scheiding? Of zal de woning moeten worden verkocht?

Waarom kiezen voor Kyro Advies bij scheidingen?

Deskundigheid op het gebied van hypotheek en scheiden

Onze ervaring in de hypotheekwereld en specifieke kennis van situaties bij scheidingen zorgen dat we je optimaal kunnen adviseren. Bij veel hypotheekadviseurs ontbreekt deze kennis waardoor klanten onterecht het advies krijgen om de woning te verkopen, terwijl dit helemaal niet nodig is. Kyro Advies heeft wél de specifieke kennis in huis om je te adviseren over je mogelijkheden. Het aantal woningen dat verkocht moet worden bij een scheiding, ligt bij Kyro Advies dan ook vele malen lager dan bij andere adviseurs!

Persoonlijk advies

Bij Kyro Advies zijn we van mening dat adviseren mensenwerk en maatwerk is. Jij als persoon staat bij ons centraal. We luisteren, stellen vragen en zorgen dat ons advies aansluit bij jouw specifieke situatie na de scheiding.

Schakel onze hulp in bij hypotheek en scheiden

Met de juiste financiële begeleiding kan je een goede basis leggen voor de toekomst. Kyro Advies staat voor je klaar om je te helpen bij al je financiële en fiscale vragen rondom hypotheek en scheiden. Neem contact op en zet samen met ons de stap naar een nieuwe toekomst.