Tweede hypotheek

Heb je al een woning en een hypotheek, maar ben je aan het overwegen om een tweede hypotheek af te sluiten? Misschien voor een verbouwing, een tweede huis, of voor een auto? In veel gevallen kan dit zonder dat je opnieuw kosten moet maken voor de notaris. Is dit niet mogelijk? Dan kunnen wij je adviseren over een tweede (of derde) hypotheek.

Waarom kies je voor Kyro Advies?

Persoonlijk advies

Een hypotheek is meer dan alleen een lening; het is een financieel product dat afgestemd moet zijn op jouw levensstijl en toekomstplannen. Daarom gaan we jouw wensen en doelstellingen tijdens een persoonlijk gesprek achterhalen. We zorgen eerste dat we je kennen, zodat we de juiste stappen zetten. Van de allereerste kennismaking tot het moment dat je je handtekening zet, staan wij voor je klaar.

Onze deskundigheid

Met meer dan twee decennia aan ervaring op het gebied van hypotheken zijn wij jouw betrouwbare adviseur. Wij zijn gespecialiseerd in de beoordeling van zowel een eerste als een tweede hypotheek. Met meer dan 20 jaar ervaring en een master in Fiscaal Recht bieden wij diepgaande kennis van de hypotheekmarkt. Onze betrokkenheid bij hypotheeksoftware, grondige audits op hypotheekdossiers en het coachen en opleiden van hypotheekadviseurs, versterkt onze expertise, waardoor we je optimaal adviseren over producten, regelgeving en fiscale voordelen.

Dienstverlening op jou afgestemd

Niemand is hetzelfde en hypotheken dus ook niet. Jouw situatie is uniek, en dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij dat ons advies altijd persoonlijk en op maat is. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt.

Overweeg je een opfrisser voor je huis of droom je van een prachtige aanbouw?

Een tweede hypotheek kan de sleutel zijn tot die nieuwe keuken of serre die je huis verandert in je droomplek. Natuurlijk is het niet iets wat je van de ene op de andere dag besluit te gaan doen. Maar met een beetje hulp van ons maken we samen de juiste keuze voor een tweede hypotheek.

Overwegen van een tweede hypotheek

De opties voor een tweede hypotheek zijn divers. Wil je de overwaarde van je huidige woning gebruiken voor een verbouwing? Overweeg je een tweede woning te kopen om te verhuren? Er zijn meerdere scenario’s mogelijk met verschillende rentetarieven en voorwaarden. We helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

Voordelen en nadelen tweede hypotheek

Een tweede hypotheek kan voordelen bieden, zoals het financieren van een verbouwing of een nieuwe auto. Maar er zijn ook nadelen aan verbonden. Zo kan de rente voor een tweede hypotheek hoger liggen dan die van de eerste. Bovendien kunnen er fiscale moeilijkheden zijn, afhankelijk van het doel van de hypotheek. Wij geven je graag advies over hoe je hier zo gunstig mogelijk mee om kunt gaan.

Denk je aan een vakantiehuis of een slimme investering in stenen?

Met een tweede hypotheek kun je investeren in een tweede woning. Misschien wil je een plek onder de zon voor jezelf of een appartement om te verhuren. Wij helpen je de financiële kant helder te krijgen, zodat jij je kunt richten op de leuke kanten van een tweede thuis.

Tweede hypotheek voor auto

Of je nu een auto wilt of misschien iets ander kostbaars, soms heb je daar net wat extra financiële ruimte voor nodig. Een tweede hypotheek kan hierbij een uitkomst bieden, al is het wel belangrijk om te kijken of dit de meest verstandige optie is. Wij denken graag met je mee over slimme en haalbare mogelijkheden.

Ambities om je bedrijf te laten groeien

Ondernemersbloed stroomt waar het niet gaan kan en soms is daar kapitaal voor nodig. Of je nu uitbreidt, vernieuwt of een frisse start maakt, een tweede hypotheek kan de oplossing zijn. Wij geven je inzicht in hoe je jouw zakelijke dromen verantwoord financiert.

Hypotheek voor tweede huis

Het afsluiten van een hypotheek voor een tweede huis doe je niet zomaar. Hier komt het een en ander bij kijken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om je te realiseren dat de regels rondom belastingaftrek anders zijn dan bij je eerste hypotheek.

Financiële voordelen en aandachtspunten

Afhankelijk van je persoonlijke en financiële situatie kan een tweede hypotheek voordelen bieden. Of het nu gaat om het verschil tussen de eerste en tweede beoordeling hypotheek, of om de specifieke rente van de tweede hypotheek, wij zorgen dat je volledig geïnformeerd bent.

Maak de juiste keuze

Overweeg je een tweede hypotheek voor welk doel dan ook? Met ons advies begeleiden we je stap voor stap. We zorgen ervoor dat je alle informatie hebt om de juiste beslissing te nemen. Neem contact met ons op voor een kennismaking!