Hypotheekadvies voor startende ondernemers

Ben je net gestart met je eigen onderneming en droom je van een eigen huis? Als startende ondernemer kan het best een uitdaging kan zijn om een hypotheek te krijgen. Maar maak je geen zorgen, wij staan voor je klaar met hypotheekadvies dat precies past bij jouw situatie.

Waarom kies je voor Kyro Advies?

Stap voor stap begeleiding

We staan voor je klaar, van het begin tot het moment waarop je de definitieve hypotheekakte ondertekend. We zijn jouw adviseur in het complete hypotheektraject en zorgen dat je op ieder punt in het proces wordt ondersteund.

Diepgaande vakkennis

Met twintig jaar ervaring en uitgebreide expertise in fiscale zaken zijn wij meer dan gewoon een adviseur. We hebben inzicht in de verschillende soorten hypotheken en de invloed hiervan op jouw financiële plaatje.

Persoonlijk en passend advies

Jouw onderneming is uniek net als jouw financiën. We besteden aandacht aan wat jou onderscheidt en wat je doelen zijn. Zo zorgen we voor hypotheekadvies dat altijd op jou persoonlijk is afgestemd.

Bieden met zekerheid

Wist je dat bij ons het Bieden met zekerheid certificaat kunt aanvragen? Hiermee kun jij bieden zonder voorbehoud van financiering! Dit kan het verschil maken bij het aankopen van een huis.

Hypotheek startende ondernemer: de mogelijkheden

Als je als ondernemer een huis wilt kopen, dan is dat vaak net even anders dan voor iemand in loondienst. Je moet bijvoorbeeld aantonen dat je inkomen stabiel is, en dat kan lastig zijn als je bedrijf nog maar net uit de startblokken is. Wij weten precies wat er nodig is zodat ook jij, als startende ondernemer, in aanmerking komt voor een hypotheek.

Hypotheekcriteria: al vanaf 6 maanden ondernemer mogelijk

Als ondernemer word je beoordeeld op de stabiliteit, ,het verleden en de de vooruitzichten van je inkomen. Dit kan aardig complex zijn, maar met de juiste voorbereiding, documentatie en onderbouwing kunnen we samen aantonen dat je voldoende inkomen hebt om de maandlasten van de hypotheek te betalen. Bij de meeste ondernemers zijn de ‘3 boekjaren’ bekend. Wat minder bekend is, is dat ook bij 2 of 1 boekjaren het mogelijk is om een hypotheek af te sluiten. Kyro Advies gaat verder: Bij ons is een hypotheek mogelijk als je minimaal 6 maanden ondernemer bent!

Voorwaarden en rentetarieven

Bij een hypotheek wordt al snel aan de rentetarieven gedacht. Uiteraard is dit belangrijk, maar wat (ook nog) belangrijk is, zijn de voorwaarden. Als startende ondernemer wil je dat je hypotheek bij je past. Ook als je onderneming groeit. Misschien heb je voldoende winst gemaakt en wil je een deel van de hypotheek aflossen. Wat mag je maximaal aflossen? Is er een boete verschuldigd bij extra aflossen? Laat ons deze vragen voor je beantwoorden, zodat jij kan ondernemer. Samen kijken wij naar een hypotheek die bij jouw financiële mogelijkheden en toekomstperspectief past. Zo weet je zeker dat de hypotheek bij jou past. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Neem contact op met ons op

Ben je klaar om de stap te zetten naar een eigen huis? Kom eens langs bij Kyro Advies in Rijen. We nemen de tijd om jouw situatie te bespreken en vinden samen de weg naar de sleutel van jouw nieuwe thuis.