Hypotheekadviseur Rijen

Welkom bij Kyro Advies, jouw vertrouwde specialist in hypotheekadvies in Rijen. Met meer dan 20 jaar ervaring in financiële planning en fiscaal advies, zijn wij dé partner voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar financiële rust en zekerheid. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met op maat gemaakte hypotheekoplossingen.

20 jaar ervaring

Profiteer van onze twee decennia aan expertise in financiële planning en juridisch advies, om jou de beste hypotheekoplossingen te bieden

Persoonlijk hypotheekadvies in Rijen

Als hypotheekadviseur zijn we gevestigd in Rijen, al helpen wij natuurlijk ook klanten buiten het dorp!

Gratis kennismakingsgesprek

Jouw financiële toekomst start hier. Plan een vrijblijvend gesprek met ons om jouw hypotheekbehoeften en -doelen te bespreken.

Leer ons kennen

Hypotheekadviseur Rijen

Ben je woonachtig in de regio Rijen en op zoek naar een hypotheekadviseur? Dan helpt Kyro Advies je graag verder. Wij zijn een onafhankelijk adviseur op het vlak van hypotheken en we helpen particuliere en zakelijke klanten met verschillende diensten. Al je financiële en fiscale zaken zijn onder één dak geregeld.

 

Ons hypotheekadvies is altijd persoonlijk en volledig toegespitst op jouw situatie. We zijn compleet op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Zo hebben wij zicht op alle actuele hypotheekrentes en kunnen wij precies de juiste hypotheek voor je vinden.

 

Bovendien hebben wij enorm veel ervaring waar je op kunt rekenen. Of je ondernemer bent, een eerste hypotheek wilt afsluiten of een verhuurder bent van verschillende panden, wij helpen je graag. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en je kunt altijd bij ons terecht voor je vragen.

Maak kennis met Kyro Advies

De in Rijen wonende Maikel Schapers staat aan het roer van Kyro Advies. Leer ons kennen:

  • Onafhankelijk en transparant
    Als onafhankelijke hypotheekadviseur bieden wij objectief advies dat écht in jouw belang is.
  • Actuele marktkennis
    Wij blijven altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en hypotheekrentes, zodat jij de beste deal krijgt.
  • Alle financiële zaken onder 1 dak:
    Van hypotheken tot belastingadvies, wij zorgen dat al jouw financiële zaken naadloos op elkaar aansluiten.

Lees meer over Maikel Schapers

Diensten van hypotheekadviseur Rijen

Voor wat voor soort diensten kan je bij ons terecht?

Hypotheekadvies voor particuliere klanten

Werk je in loondienst? En werkt je partner ook voor een werkgever? Wij helpen particulieren aan hypotheekadvies zodat zij de woning van hun dromen kunnen kopen.

Hypotheekadvies voor ondernemers

Als ondernemer zit de wereld van hypotheken er net iets anders uit. Wij hebben al tal van ondernemers geholpen om het maximale te halen uit hun mogelijkheden.

Huis kopen in Rijen en een hypotheek nodig?

Huis kopen in Rijen en een hypotheek nodig?

Het is mooi om te wonen in het Brabantse Rijen. Goede voorziening, den station in het dorp en ook nog eens dichtbij grotere steden als Breda en Tilburg. Er zijn momenteel verschillende nieuwbouwprojecten in de gemeente. Wat te denken van het Looierskwartier, de Kring (Fase 2) of de Vliegende Vennen (Fase 3)? Hoe ziet jouw woonwens eruit? Neem contact met ons op!

Maikel Schapers is voor mij de ideale Verzekerings- èn Hypotheek- alsook Belastingadviseur. Hij is bijzonder terzake kundig en daarbij ook nog eens erg hulpvaardig en attent. Ik heb v.w.b. mijn financiële en administratieve toekomst alle hoop op hem en zijn organisatie gevestigd.

Dré van Opstal

Als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur , belastingadviseur of verzekeringsadviseur dan is Kyro Advies echt een aanrader.
Nord Strik

Ik wist niet zeker of het de tijd was om m’n hypotheek te veranderen, maar Maikel van Kyro Advies heeft me overtuigd. Gelukkig luisterde ik, want daarna gingen de rentes omhoog. Dankzij hem zit ik nu voor 20 jaar vast aan ’n superlaag tarief. Zonder hem had ik die stap niet genomen. Hij snapte precies wat ik nodig had en legde alles simpel uit. Superblij dat ik naar hem heb geluisterd!

Timothy Werdmuller

Wat zeggen onze klanten uit Rijen en omstreken?

Onze reviews

Wie anders dan onze klanten kunnen het beste vertellen hoe ze ons hypotheekadvies hebben ervaren? Maak kennis met onze Google reviews.

Google-Reviews van onze klanten

Kom meer te weten in onze blog

Rentemiddeling: een slimme zet voor jouw hypotheek?

Rentemiddeling: een slimme zet voor jouw hypotheek?

Merk je ook dat de hypotheekrente aan het dalen is en vraag je je af wat nu wijsheid is? Moet je je rente kort of lang vastzetten? In dit artikel bespreken we een regeling die rentemiddeling heet. Deze regeling kan in de huidige tijd een interessante optie zijn. Lees...

Nieuwe huurregels van 2024: gevolgen voor huurder en verhuurders

Nieuwe huurregels van 2024: gevolgen voor huurder en verhuurders

In dit artikel gaan we in op de belangrijke wijzigingen in de huurmarkt die in 2024 zullen plaatsvinden. Door alle berichtgeving, snappen we dat het soms lastig is om je weg te vinden in de wereld van huur en vastgoed. Daarom leggen we het graag op een eenvoudige en...

Hypotheekadviseur in Rijen

Wist je dat wij in Rijen zijn gevestigd? Veel van onze gesprekken vinden digitaal plaats. Dat kan wat ons betreft ook buiten kantooruren, het is maar net wat de klant fijn vindt.

info@kyroadvies.nl

06-43424988

Emilie Knappertstraat 24, 5122 BS Rijen

8 + 8 =